Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dina Levačić će ponovno pokušati preplivati od Visa do Splita: 'Ove godine smo bili pametniji i odabrali pravi datum'

Dina Levačić će ponovno pokušati preplivati od Visa do Splita: 'Ove godine smo bili pametniji i odabrali pravi datum'

Pred njom je barem 15 sati plivanja

Dina Levačić u ranim jutarnjim satima četvrtka kreće u novi pothvat. U 3 sata iza ponoći Dina kreće s Visa na 54 kilometara dugu dionicu prema Splitu. Prošle godine nije uspjela, no ove godine svi su uvjereni u uspjeh. Na Rivi se očekuje iza 18 sati, dakle pred njom je (barem) 15 sati plivanja.

- Po sadašnjoj prognozi trebalo bi na početku biti malo vjetra. Nadam se da će sve dobro proći i da kraj neće biti kao prošle godine. Ove godine smo bili pametniji i odabrali pravi datum i nadam se da će biti malo sreće. Vjerujem da će sve dobro završiti i da će nakon 45 godina netko opet spojiti Vis i Split - rekla je Dina Levačić.

Mate Omazić, gradski pročelnik za društvene ddjelatnosti, prvo je čestitao Dini na akademskom uspjehu.

- Prvo bih čestitao Dini na završenom fakultetu. Nestrpljivo smo očekivali kada će opet krenuti u ovu dionicu. Podržavat ćemo je i dalje kao što je to bio slučaj do sada.

U ime Peveca stigla je direktorica marketinga Ivana Plemenčić.

- Dinina ljubav prema plivanju i upornost svakodnedna nam je inspiracija. Ponosni smo sponzor i želimo joj sreću.

Na brodu će biti i Hrvatska gorska služba spašavanja.

- Kad smo dobili priliku, odmah smo to prihvatili. Nama je gušt osim spašavanja napraviti i nešto što nije standardno u našem svakodnevnom poslu. Možemo pomoći sa svojim resursima - rekao je u ime HGSS-a Boris Omrčen.

Vaša reakcija na temu