Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DINAMO IMA SVOJA PRAVILA: Provjerite zašto zabranjuju transparente i megafone

DINAMO IMA SVOJA PRAVILA: Provjerite zašto zabranjuju transparente i megafone

Torcida nije ušla na stadion

Torcida nije ušla na derbi jer im je Dinamo zabranio unošenje transparenata i još nekih navijačkih rekvizita. Klub iz Maksimira ima neka svoja pravila o gostujućim navijačlima. Uspjeli smo se domoći tog njihova papira, iz kojega izdvajamo stavke koje su mogle prouzročiti večerašnja događanja:

Isticanje zastava i/ili transparenta dozvoljeno je uz ispunjavanje sljedećih uvjeta:

- Zastava ili transparent je maksimalne dimenzije 100x200 cm;

- Na zastavi i/ili transparentu nisu dozvoljeni tekst, slike, znakovi ili druga obilježja kojima se iskazuje ili potiče mržnja ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili vjerske pripadnosti.

- Na zastavama i/ili transparentima nije dozvoljeno isticati poruke koje nisu povezane sa sportom.

- Izuzetak od spomenutog moguće je samo ukoliko je takva zastava i/ili transparent ranije najavljen Klubu, a njezino unošenje i postavljanje odobreno od strane Kluba. Najavu je potrebno izvršiti 48 sati prije početka utakmice. Najavu je moguće podnijeti na mail adresu sigurnost@gnkdinamo.hr .

- Ako navijači dođu na stadion Maksimir, a njihove zastava i/ili transparenti ne ispune ranije spomenute uvijete, i nisu dobili odobrenje Kluba za unošenje na Stadion, takve zastave i transparenti neće se moći unijeti na Stadion. Navijači će moći takvu zastavu odnosno transparent na vlastitu odgovornost ostaviti kod ulazne barijere.

Što se megafona tiče, kažu sljedeće:

- Upotreba megafona i/ili razglasa se prije svake utakmice mora najaviti Klubu, a ista će biti odobrena ukoliko ranije nije dolazilo do zloupotrebe istih. Najavu je potrebno izvršiti 48 sati prije početka utakmice. Najavu je moguće podnijeti na mail adresu sigurnost@gnkdinamo.hr .

- Ako navijači dođu na stadion Maksimir, i kod sebe imaju megafon i/ili razglas koji nije odobren  isti neće moći unijeti na stadion. Navijači će moći takve megafone i/ili razglase na vlastitu odgovornost ostaviti kod ulazne barijere.

Vaša reakcija na temu