Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Dino Mikanović blizu povratka u Hajduk

Dino Mikanović blizu povratka u Hajduk

'Bijeli' se pojačavaju na desnom boku

Dino Mikanović blizu je povratka u Hajduk. Jedan od ciljeva 'bijelih' u ovom prijelaznom roku bio je dovesti desnog beka, s obzirom da jesenas nije bilo adekvatne alternative za Gergu Lovrencsicsa i čini se da su ga našli u svom bivšem igraču.

Mikanović je u ljeto 2015. godine otišao u danski Aarhus, uz odštetu 'bijelima' od 400.000 eura, a u veljači 2019. godine je prešao u Kairat Almaty. 

Mikanoviću je proteklih dana bio 'užaren mobitel', s obzirom da ga je u svojim redovima želio i Osijek. Momčadi iz Gradskog vrta se teško ozlijedio desni bek Karlo Bartolec i izbivat će s terena dva mjeseca, te su hitno tražili alternativu. No, Mikanović je odabrao povratak na Poljud i upravo bi on trebao biti to toliko iščekivano rješenje, koje će pojačati konkurenciju na desnom beku.

Vaša reakcija na temu