Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr DIŠIMO KAO JEDNO: Prikupljeno već 200.000 kuna!

DIŠIMO KAO JEDNO: Prikupljeno već 200.000 kuna!

U dvije akcije je prikupljeno već preko 400.000 kuna

Od subote do ovog trenutka je u humanitarnoj akciji 'Dišimo kao jedno' prikupljeno čak 200.000 kuna.

Brojne donacije iz Hrvatske i inozemstva uplaćene su danas, tako da nas u narednim danima očekuje još veći prikupljeni iznos.

- Hvala svima na doprinosu, solidarnosti i iskazivanju društvene odgovornosti, a u interesu svih nas i naših bližnjih - poručuju iz Hajduka.

Podsjetimo, Hajduk i Humanitarni klub navijača Hajduka 'Bilo srce' pokrenuli su humanitarnu akciju 'Dišimo kao jedno' s ciljem opremanja intenzivne njege Zavoda za ortopediju i traumatologiju KBC-a Split koja služi za skrb najtežih bolesnika zaraženih koronavirusom.

Hajduk, njegovi prvotimci i klupski zaposlenici već su prikupili sredstva potrebna za kupnju dva sterilizatora koja su u ovom trenutku najnužnija djelatnicima splitske bolnice, gdje je već prikupljeno 200.000 kuna. To znači da je ukupno u obje akcije skupljeno već 400.000 kuna, a ova druga je tek krenula.

Svatko u skladu sa svojim mogućnostima može sudjelovati osobnim uplatama na niže navedeni žiro račun, posebno namijenjen za humanitarne svrhe:

KORISNIK: HNK HAJDUK Š.D.D.
IBAN: HR9124070001500328067
Tekst se nastavlja ispod oglasa

SWIFT: OTPVHR2X
Model: 00
Poziv na broj: 00


Vaša reakcija na temu