Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DIŠIMO KAO JEDNO Hajduk i Bilo srce za KBC Split!

DIŠIMO KAO JEDNO Hajduk i Bilo srce za KBC Split!

Cilj humanitarne akcije je opremanje intenzivne njege Zavoda za ortopediju i traumatologiju

Svjesni trenutka kojeg svi proživljavamo, važnosti borbe protiv pandemije koronavirusa SARS-CoV-2 i u konačnici utjecaja pandemije na funkcioniranje kluba, Hajduk i Humanitarni klub navijača Hajduka 'Bilo srce' pokreću humanitarnu akciju 'Dišimo kao jedno' s ciljem opremanja intenzivne njege Zavoda za ortopediju i traumatologiju KBC-a Split koja služi za skrb najtežih bolesnika zaraženih koronavirusom.

Hajduk, njegovi prvotimci i klupski zaposlenici već su prikupili sredstva potrebna za kupnju dva sterilizatora koja su u ovom trenutku najnužnija djelatnicima splitske bolnice. Prvotna namjera bila je prikupiti sredstva za kupnju respiratora, no zbog dužine roka isporuke, u dogovoru s Upravom KBC-a, odustalo se od te ideje.

- Višak sredstava od kupnje uređaja za sterilizaciju donirat ćemo za drugi dio akcije u koju pozivamo sve naše navijače, veterane, sponzore i sve ljude širokog srca, a koji su u mogućnosti, da se uključe u prikupljanje sredstava potrebnih za opremanje intenzivne njege (kreveti, monitori, pumpe, sukcije i sva ostala oprema nužna za funkcioniranje u ovim najtežim trenucima). Želja nam je da KBC-u Split i cijeloj našoj zajednici pomognemo da svi oni kojima će to biti potrebno dobiju najkvalitetniju zdravstvenu skrb u borbi s koronavirusom SARS-CoV-2 - poručili su iz Hajduka. 

Svatko u skladu sa svojim mogućnostima može sudjelovati osobnim uplatama na niže navedeni žiro račun, posebno namijenjen za humanitarne svrhe:

KORISNIK: HNK HAJDUK Š.D.D.

IBAN: HR9124070001500328067

SWIFT: OTPVHR2X

Model: 00

Poziv na broj: 00

Opis: Humanitarna akcija

- Unaprijed zahvaljujemo svima na doprinosu, solidarnosti i iskazivanju društvene odgovornosti, a u interesu svih nas i naših bližnjih, naših sugrađana i svih onih koji nažalost neće uspjeti izbjeći hospitalizaciju. Dišimo kao jedno: Hajduk i Bilo srce za KBC Split! #ostanidoma - poruka je s Poljuda.

Vaša reakcija na temu