Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DISKRIMINACIJA U KOPRIVNICI: Ulaznice za domaću tribinu se prodaju samo stanovnicima pet županija!

DISKRIMINACIJA U KOPRIVNICI: Ulaznice za domaću tribinu se prodaju samo stanovnicima pet županija!

Ovaj vid demokracije kontrolira se pregledom osobnih iskaznica

Pred utakmicu Slaven Belupo - Hajduk blagajnici na stadionu 'Ivan Kušek Apaš' dobili su upute o prodaji ulaznica i načinu. Kako je vidljivo s jednog A4 papira karte mogu prodavati samo za one koji imaju prebivalište u idućih pet županija: Koprivničko-križevačka, Varaždinska, Međimurska, Bjelovarsko-bilogorska, Virovitičko-podravska.

Ovaj vid demokracije kontrolira se pregledom osobnih iskaznica jer bez njih blagajnici ne mogu prodavati ulaznice gledateljima. Pa tako djeca mogu dobiti ulaznicu uz predočenje osobne skrbnika/roditelja, supruga suprugu može kupiti ulaznicu uz predočenje njegove osobne ili obrnuto. Sve to samo da bi se pokazalo da gledatelj dolazi iz jedne od pet navedenih županija ili ne daj Bože iz neke druge i da može, ili ne može ,dobiti kartu za jedan od osam predviđenih sektora.

Za ostale smrtnike iz preostalih 16 županija prodaju se ulaznice na blagajni 2 za tri sektora.

Vaša reakcija na temu