Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DOBRA NAJAVA ZA TOKIO: Filip Mihaljević drugi u Mađarskoj

DOBRA NAJAVA ZA TOKIO: Filip Mihaljević drugi u Mađarskoj

Svih pet bacanja bili su iznad granice od 21 metar

Filip Mihaljević nastavlja potvrđivati odličnu formu, na mitingu u Szekesfehervaru osvojio je drugo mjesto u bacanju kugle s rezultatom 21.77 metara. Član splitskog ASKa i hrvatski olimpijac bio je drugi iza Novozelanđanina Toma Walsha koji je jedini prebacio 22 metra (22.22) i time oborio rekord mitinga.

Iza Mihaljevića na trećem mjestu smjestio se Josh Awotunde iz SAD-a s 21,70m, četvrti je bio Nigerijac Enekwechi (21.43), peti Armin Sinančević iz Srbije (21.22)

Filip je ukupno imao pet uspješnih bacanja i svih pet bili su iznad granice od 21 metar. Hitac vrijedan drugog mjesta bacio je u četvrtoj seriji, prvoplasirani Walsh, svjetski prvak iz 2017 godine, bio je ipak nedostižan.

Za najboljeg hrvatskog atletičara ovo je još jedan u nizu zapaženih rezultata ove sezone, pobijedio je na prestižnom mitingu Zlatna sprinterica u Ostravi, bio drugi na Dijamantnoj ligi u Dohi. Sve to je dobra najava za glavni cilj sezone, nastup na Olimpijskih igrama u Tokiju.

Vaša reakcija na temu