Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dok traje neutemeljena euforija oko Perišića, 'bijeli' bi se mogli pojačati na desnom beku

Dok traje neutemeljena euforija oko Perišića, 'bijeli' bi se mogli pojačati na desnom beku

Problemčić je što ga žele i neki drugi klubovi

Euforija oko dolaska Ivana Perišića i dalje traje. Ako je suditi po internetu i 'dobro upućenim izvorima', ona se ne stišava. Iako je neutemeljena. I to potpuno. Barem što se tiče bliže budućnosti. A da se on jednom želi vratiti, to smo znali i prije jučerašnjeg dana. I da ga svi mi navijači Hajduka želimo što prije, to također stoji.

Stoga, eto, ostavljamo neki mini-promil otvoren za zadnje dane ljetnog prijelaznog roka. To također nije realno, al imamo pravo sanjati. Sljedeća zima je već neka druga priča. Stoga je važno dobro startati i držati korak s Dinamom, pa onda pokušati u drugom dijelu ubaciti u višu brzinu. U HNL-u je ova zadnja rečenica posebno bitna jer Dinamo sve karte baca na stvaranje prednosti što ranije, a u tramvaj-ligi je teško dostizati zaostatke na proljeće. Dakle, idemo držati korak na vrhu, a onda bitno pojačani krenuti u finiš prvenstva.

Dok ćakulamo o Perišiću, u Hajduk bi mogao doći Fahd Moufi. On je želja 'bijelih', usmeno je čak bio postignut i dogovor, ali ništa još nije realizirano. Ovaj 27-godišnjak je prvi izbor za desnog bočnog. Radi se o igraču iz portugalskog Portimonensea, a došao bi kao slobodan. Problemčić je što ga žele i još neki klubovi pa sve i dalje ostavljamo otvorenim, iako se u jednom trenutku činilo da je već sve gotovo. 

Vaša reakcija na temu