Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk Dolček kroz suze: Svaki gol koji postignem posvetit ću ocu i djedu koji su preminuli prije tri godine

Dolček kroz suze: Svaki gol koji postignem posvetit ću ocu i djedu koji su preminuli prije tri godine

U prvom službenom susretu upisao se u strijelce

Ivan Dolček postigao je prvijenac u dresu Hajduka. U prvom službenom susretu upisao se u strijelce u 96. minuti. U igru je ušao 35 minuta ranije zamijenivši Bradarića.

- Sretan sam što sam zabio prvi gol u debiju. Drago mi je što sam pomogao ekipi da dođemo do pobjede. Ostvarili smo cilj, pobijedili smo, sada idemo dalje.

Nije bilo lako doći do pobjede?

- Vrlo neugodno. Umjetna trava i velika vrućina, nismo navikli na takve uvjete, ali sve je dobro prošlo i možemo biti zadovoljni.

Situacija kod pogotka?

- Posrećilo mi se, zabio sam gol.

Čeka vas pakleni ritam ako želite daleko dogurati u Europi?
- Uskoro kreće prvenstvo, treba se odmoriti i dobro posložiti.

Kome ide posveta za prvi gol u bijelom dresu?

- Posvećujem ga mom ocu i djedu, oni su preminuli prije tri godine. Svaki gol koji postignem ću posvetiti njima - kazao je Dolček kojega su u tom trenutku svladale emocije i suze su mu navrle na oči.

Vaša reakcija na temu