DPH Koln: 'Bili smo štit kad je bilo najteže, a za nagradu ko zna koju godinu zaredom imamo omalovažavanje igrom, rezultatima i atmosferom u klubu'

DPH Koln: 'Bili smo štit kad je bilo najteže, a za nagradu ko zna koju godinu zaredom imamo omalovažavanje igrom, rezultatima i atmosferom u klubu'

Ovo šta ste nam priuštili - ovo nije Hajduk!

Društvo prijatelja Hajduka iz Kolna je jutro nakon drugog poraza od Gorice objavilo sljedeći tekst:

'Draga gospodo, zadužena i odgovorna za uspjeh i imidž imena HNK Hajduk Split, svi zaposleni na funkcijama, kako kaže gospodin podpredsjednik Lukša Jakobušić 'po horizontali i vertikali', te svi ostali koji na bilo koji način imaju utjecaja na stanje u klubu, pozivamo vas da preispitate svoju svijest, savjest i obol koji ste dali u dosadašnjoj neuspješnoj, da ne kažemo sramotnoj sezoni. 

Pozivamo vas na rad, dijalog, otvorenost i iskrenost. Zastanite na tren, iz raznih aspekata i stajališta sagledajte situaciju u i oko kluba.
Kluba čiji su navijači i članovi u svim segmetnima prvi u državi u svojim disciplinama i primjer cjelokupnom društvu. 

Imajte pritom na umu, kad je god bilo teško da smo bili tu i stali u obranu kluba. Kad je bilo još teže, opet smo stali na prvu crtu i bili štit našem voljenom Hajduku od svih vanjskih i unutarnjih neprijatelja i mogućih devijacija.

Kao nagradu smo dobili po ko zna koju godinu zaredom izrugivanje i omalovažavanje što rezultatima, što stanjem, igrom i atmosferom u klubu. 

Ako je nekome od vas normalno da institucija HNK Hajduk Split u 4 dana 2 puta gubi od HNK Gorice - NAMA NIJE!
Ako je nekome od vas normalno da naš trener oba susreta s HNK Goricom najavljuje kao dva uzastopna gostovanja na Nou Campu - NAMA NIJE!

Ako je nekome od vas normalno da je Hajduk zadnju gostujuću pobjedu u prvenstvu ostvario 28.07. - NAMA NIJE!
Ako je nekome normalno da se u klub dovode igrači koji nisu ni prinove ni pojačanja i od kojih ćemo neke imati priliku vidjeti samo na Hajdukovom kalendaru za 2020. godinu - NAMA NIJE!

Ako je nekome od vas normalno da predstavnici kluba odrađuju tajne sastanke s grobarima iz HNS-a, te opet po ko zna koji put bivamo nasamareni, prevareni i izigrani njihovim obećanjima - NAMA NIJE!

Molimo vas probudite se, mobilizirajte se i posložite stanje u klubu ako možete. Nemojte nam ugrožavati zdravlje koje nije narušeno jer netko kisne ili se smrzaje na tribinama hrvatskih pašnjaka, već psihičkim poremećajima koje ima svatko od nas. A iz kola u kolo i iz tjedna u tjedan smo sve gore.

Ako pak mislite da niste u stanju sanirati ovo sve i dovesti u red, budite najprije iskreni prema sebi, prema svima nama koji odvajamo svoje vrime, zdravlje i novac i živimo za Veliki Hajduk, pa odstupite s vaših cijenjenih horizontalnih i vertikalnih radnih mjesta.
Jer ovo šta ste nam priuštili - OVO NIJE HAJDUK!!!'

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(53706, "");
Pregledaj komentare