DPH Stuttgart naručio više od 320 Hajdukovih maski!

DPH Stuttgart naručio više od 320 Hajdukovih maski!

Distribucija i slanje maski u tim količinama za šaku volontera je dosta zahtjevno

DPH Stuttgart je brzo nakon puštanja u prodaju naručio više od 320 maski s obilježjima 'bijelih'...

- Potražnja za Hajdukovim maskama je već postojala, imali smo nekoliko upita za njih te smo od naših članova dobivali fotografije s njihovim home-made maskama na Hajdukova obilježja... Kad smo, dakle, vidjeli na Hajdukovoj stranici video o produkciji istih, odmah smo se odlučili našim članovima olakšati kupnju - kažu nam iz DPH.

- Čekali smo da se na Hajdukovom online-shopu pojave maske, da bi znali cijene te isti tren smo kontaktirali Hajdukov shop i dogovorili kupnju 210 maski, namjera nam je u startu zbog lakše distribucije bila, da prodajemo po 3 u setu. Kako smo već imali na našim stranicama mali web-shop s našim majicama, samo smo dodali maske u ponudu.

Zanimljiv je i nastavak priče:

- Malo smo se zeznuli... Nismo ni stigli ugasiti ponudu, a već smo putem naše stranice imali naručenih 250 komada, tako da smo ostavili ponudu još jedan dan aktivnu, te smo odredili naručiti još jedan paket maski iz kluba. Na kraju su naši članovi naručili više od 320 maski. Nama je to sada malo veći posao, svakako je distribucija i slanje tih maski u tim količinama za šaku volontera dosta zahtjevna, ali drago nam je da smo mogli stvoriti toliki interes, da ćemo toliko Hajdukovih navijača razveseliti i da smo ovim putem eto i Hajduku malo pomogli.

Na kraju poručuju:

- Ovim putem bismo se ipak ispričali i hajdukovcima koji nisu članovi DPH Stuttgart, prodaja je išla samo našim aktivinim članovima o kojima se brinemo, a da smo kupnju nudili svima, vjerojatno bi neki od naših vjernih članova ostali bez maske, a naši volonteri ne bi uspjeli odraditi sve u najkraćim rokovima.

- Sve Hajdukove navijače sa jugozapada Njemačke svakako pozivamo da svojim članstvom podržavaju Hajduka preko našeg DPH-a pa da i u budućnosti možemo odraditi ovakve stvari i razveseliti još veći broj hajdukovaca... a ima nas puno, stvarno puno!

Inače, DPH Stuttgart je prošlu godinu završio sa 867 članova, a u ovoj već sada broji više od 750 aktivnih članova.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(65676, "");
Pregledaj komentare