Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr DRAGAN BLATNJAK: Brekalo je igrač svjetskog kalibra, mislim da smo se iskupili navijačima!

DRAGAN BLATNJAK: Brekalo je igrač svjetskog kalibra, mislim da smo se iskupili navijačima!

'Nikola je igrač ekstra kvalitete'

Pomoćni trener Hajduka Dragan Blatnjak pojavio se na press konferenciji nakon pobjede protiv Slaven Belupa (4:0). 

- Trener je bio bolestan. Dobro se osjeća, iscrpila ga je viroza i utakmica. Od prve minute smo pokazali dobar gard. Stvarili smo prilike Belupu. Imali smo dobrih prvih 45 minuta. Poslije utakmice s Rijekom ostali smo dužni navijačima. Mislim da smo se iskupili - rekao je Blatnjak, a potom prokomentirao pogodak Nikole Kalinića

- Zato i je Nikola tu s nama. Ima ekstra kvalitete. On je spreman i motiviran. To mu se sve vratilo. Prije priprema je radio dobro, stigao je maksimalno spreman. Odradio je vrhunske pripreme, fizički dobro izgleda.

Može li u kontinuitetu tako nastaviti?

- To ćemo vidjeti. Jako smo zadovoljni kako izgleda na terenu. 

Kako ste doživjeli Josipa Brekala?

- Drago nam je da je tu s nama. Svaki trening uživamo u njegovim izvedbama. On je igrač svjetskog kalibra. 

Zašto je izašao Šarlija?

- Htjeli smo ga sačuvati, i on je imao virozu. Elez je kvalitetan igrač, on je tu u kadru. 

Kako ste vidjeli igru Anthonyja Kalika?

- Jako dobro radi u zadnja dva-tri mjeseca. Stalno je na rubu prvih 11. Da nije dobio treći žuti protiv Lokomotive sigurno bi startao protiv Dinama. Znamo svi koliko on može donijeti kvalitete Hajduku. Odigrao je vrhunsku utakmicu.

U kakvom je stanju Marko Livaja?

- Livaja je bolje, lagano trenira. Vidjet ćemo ovaj tjedan kako će se odvijati. Neke procjene su bile tri-četiri tjedna. Nećemo žuriti s Livajom. 

Čuić i Hrgović?

- Pored Pukštasa i Sigura, drago nam je da su Hrgović i Čuić dobili priliku. Čuić je zabio gol, Hrgović je odigrao dosta dobro. U svakoj utakmici kada bude moguće dat ćemo prostora našim mladim igračima - zaključio je Blatnjak. 

Vaša reakcija na temu