Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr DRAMA BIVŠEG HAJDUKOVCA: Neću šutjeti i prihvatiti da o meni govore neistine!

DRAMA BIVŠEG HAJDUKOVCA: Neću šutjeti i prihvatiti da o meni govore neistine!

'Nije fer to što se dogodilo'

Stefan Simić prije nekoliko dana potpisao za Eibar, no prve dane u Španjolskoj pamtit će po nevjerojatnoj situaciji. Netko je kreirao Twitter profil pod imenom bivšeg stopera Hajduka i na njemu stavljao razne ideološke i političke poruke. Simić je zbog toga doživio neugodnosti, a cijeli je slučaj odlučio razjasniti objavom na vlastitom Instagram profilu.

- Taj račun je lažan i nikad nije bio moj, nestao je jer smo ga prijavili za krađu identiteta. Službeni Twitter profili moja posljednja dva kluba, Hajduka i AC Milana, nikad nisu spomenuli taj račun jer nikad nisam imao profil na Twitteru. Nisam homofob, sloboda je najbolja stvar koju je svijet ikada imao i vjeran sam branitelj nje. Svatko treba imati slobodu da voli, živi, osjeća što želi bez obzira na seksualnu orijentaciju, boju i rasu. Nije fer to što se dogodilo i poduzet ću mjere protiv svakoga tko mi uništava čast. Vrlo je lako na društvenim mrežama napasti nekoga koga ne poznajete, ali ne možete slobodno uništiti život osobi poput mene ili bilo koje druge. Neću šutjeti i prihvatiti da o meni govore nešto što nije istina - napisao je Simić, za kojeg će mnogi suigrači istaknuti da je riječ o odličnom momku i pravom pozitivcu.  

Vaša reakcija na temu