Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Šime Burazer DRAMA NA KORČULI: Vratar suca povlačio za uho radi drugog žutog kartona

DRAMA NA KORČULI: Vratar suca povlačio za uho radi drugog žutog kartona

Burno je bilo u utakmici Županijske lige

U utakmici 1. ŽNL između Jadrana Smokvice i Sokola (1:1) dogodio se incident nakon što je glavni sudac utakmice Ante Kosor iz Dubrovnika pokazao drugi žuti karton vrataru.

'Nakon postizanja gola domaćina gostujući vratar protestira prema glavnom sucu za što dobija drugi žuti karton, odnosno isključujući crveni. U tom momentu reagira nesportski na način da glavnog suca povlači za uho. Na klupi gostujuće ekipe predstavnik Perica Pušić nezadovoljan sudačkom odlukom reagira na nesporstki način tako da u teren ubacuje punu bocu vode. Tako isto je igrač gostiju br. 3 nakon postizanja gola domaćina i nakon pokazanog drugog žutog kartona, odnosno isključujućeg crvenog, nakon izlaska iz igrališta loptu napucava u prostor kabina za gostujuću ekipu' - službeno je notirao delegat Nikša Nogalo iz Orebića.

Glavni sudac je, spomenimo i to, isključio vratara Đuru Deliju, kojemu je dao dva žuta kartona zbog nesportskog ponašanja (81. i 93. minuta), te Nikšu Milkovića, koji je isključen iz istog razloga. Obojica su iz redova gostiju.


Vaša reakcija na temu