Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka DRMIĆ OŠTRO PO BJELICI: Pinokio HNL-a, prestani lagati!

DRMIĆ OŠTRO PO BJELICI: Pinokio HNL-a, prestani lagati!

Trener Osijeka je nekada drugačije govorio

Derbi HNL-a između Rijeke i Osijeka je odgođen zbog zaraze igrača Osijeka koronavirusom.

Nedugo nakon te odluke na Instagramu se oglasio napadač Rijeke Josip Drmić koji je prozvao Nenada Bjelicu zbog toga što je ranije govorio kako korona njegovoj momčadi ne smije biti prepreka.

- Pinocchio HNL-a! Prestani lagati - poručio je ovom objavom Drmić treneru Osijeka.

- Najlakše bi bilo tražiti alibi u koronavirusu. Prilagodili smo se vremenu u kojem živimo, iako ne znaš tko će sutra biti na treningu. Nama je najvažnije da na terenu imamo jedanaest zdravih igrača spremnih da daju maksimum te još njih nekoliko na klupi koji mogu pomoći ekipi. Ionako ne možete napraviti osam zamjena, nego samo pet, a toliko će ih biti zdravih i željnih da pobijede - izjavio je Bjelica u studenom prošle godine prije derbija s Dinamom, ali sada mu se korona ipak ispriječila kada je u pitanju utakmica s Rijekom, što je Drmić prepoznao kao priliku da bocne trenera Osijeka.


Vaša reakcija na temu