Drugi međunarodni turnir DPH-ova 10. studenoga u Krškom

Drugi međunarodni turnir DPH-ova 10. studenoga u Krškom

Turnir se održava ove subote 10. studenoga

Dobro je poznato da ljubav prema Hajduku ne poznaje granice, pa tako ni one međudržavne. Dokaz tome je i drugi međunarodni malonogometni turnir društava prijatelja Hajduka koji zajednički organiziraju DPH Krško i DPH Zagreb.

Turnir se održava ove subote 10. studenoga, a domaćin mu je DPH Krško. Interes među DPH-ovima je bio velik, a turnir će ove godine okupiti 8 momčadi. Svoje predstavnike imat će hajdukovci iz Austrije (Beč), Slovenije (Krško) i Hrvatske (Zagreb, Dugo Selo, Sisak), a svoju ekipu samo za ovu prigodu okupio je i Naš Hajduk. Momčadi su podijeljene u dvije skupine po četiri momčadi te svatko igra sa svakim, a po dvije najbolje plasirane ekipe iz svake skupine izborit će polufinale. Nakon odigranih polufinala igra se utakmica za 3. mjesto, a finale je predviđeno oko 16.30 sati.

Osim turnira u malom nogometu, organizirat ćemo jednu posebnu aukciju kojom ćemo prikupljati sredstva za otkup dionica Hajduka, a po završetku sportskog natjecanja održat će se i ćakula na kojoj će sudjelovati i predstavnici Našeg Hajduka. Cjelodnevni program završit će u večernjim satima feštom za sve sudionike turnira. Dakako, organizirano će se popratiti i nova prvenstvena utakmica Hajduka koji na Poljudu igra protiv zaprešićkog Intera.

- Dakle, za svakoga će se naći ponešto. Red sporta, red ćakule, red zabave. A iznad svega jedna ljubav koja nas sve spaja. Subota, 10. studenoga - Svi u Krško! HŽV - poručuju organizatori.


PROGRAM

Subota, 10. studenoga 2018.

10.00 - 11.00 Okupljanje sudionika turnira ispred sportske dvorane u Krškom

(Cesta krških žrtev 131b, Krško)

11.00 - 17.00 Održavanje turnira i dodjela pehara

17.30 - 19.30 Zajedničko gledanje utakmice Hajduk – Inter

20.00 - Okupljanje u pubu, ćakula i prigodno druženje sudionika turnira

(Country pub, Veliki podlog 1, Krško)

Nedjelja, 11. studenoga 2018.

10.00 - Doručak u pubu i pozdrav svih sudionika

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14