Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DRUŽENJE NA POLJUDU: Hajduk okupio prvu momčad i veterane u čast Ivanu Kataliniću!

DRUŽENJE NA POLJUDU: Hajduk okupio prvu momčad i veterane u čast Ivanu Kataliniću!

Za našeg velikog Ivana Katalinića dovoljno je reći 22 trofeja s Hajdukom - kazao je predsjednik Jakobušić

Ivan Katalinić je prije nekoliko dana dobio vrijedno priznanje, 'Trofej Fabjan Kaliterna' za životno djelo i rad u splitskom sportu. Danas je u Bijelom salonu na Poljudu Hajduk ugostio svog trofejnog trenera. Prva momčad 'bijelih', brojni veterani okupili su se tom prigodom kako bi odali priznanje velikom 'Kati'. 

- Svaka nagrada je važna, a posebno ova, na kraju karijere. To znači da sam dobro radio ja i Hajduk, da je Hajduk osvajao, da su dobro radili treneri. Nagrada je došla u prave ruke. Vraćamo se u prošlost, ali nekad je to dobro da znamo što je Hajduk značio i osvajao. Volim vidjeti svoje suigrače i bivše igrače koje sam nekad vodio. Volio bih da se svi zajedno nađemo dogodine u šestom mjesecu, da Hajduk donese jedan trofej. Kup ili prvenstvo, nije bitno. Bitan je trofej - rekao je Katalinić, a predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić je istaknuo.

- Za našeg velikog Ivana Katalinića dovoljno je reći 22 trofeja s Hajdukom. On je igrao Ligu prvaka. To je ono što mi svi sada sanjamo. Da osvojimo trofej i igramo Ligu prvaka. Kada imaš rezultat, imaš i atmosferu, međutim za rezultat ti treba atmosfera. Ovo je jedna od tih prilika u kojoj želimo povezanost svih sudionika. Ovo je izvrsna prigoda da cijeli stručni stožer, igrači se druže s veteranima i svima onima koji su napravili Hajduk onakav kakav jest. Naša je obveza da Hajduk koji smo dobili u naslijeđe vratimo puno bolji nekim drugim generacijama. Nama je trofej cilj, ali volio bih da nije cilj destinacija, nego putovanje. Na putovanju do tog trofeja volio bih da uživamo kako bi ga svi skupa mogli proslaviti.

Vaša reakcija na temu