Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DUGO JE TRAJAO SASTANAK NA POLJUDU: Onakav pristup se više neće tolerirati!

DUGO JE TRAJAO SASTANAK NA POLJUDU: Onakav pristup se više neće tolerirati!

Nadzorni odbor će novog predsjednika imenovati za šest-sedam dana

Malo je reći da je hajdukovcima teško pao jučerašnji poraz od Šibenika (0:1). Mario Stanić, Ivan Kepčija, Hari Vukas, Jurica Vučko i Marin Brbić ostali su sinoć sve do ponoć na stadionu te u otvorenom razgovoru pokušali prije svega pronaći razlog zašto je momčad izgledala onako loše, a dio igrača kao da se nije pojavio na terenu.

Sastanak su nastavili i jutros nakon prospavane noći, a zaključak je da će se obaviti razgovor s igračima, najprije s kapetanima, a onda i s ostalima. Može se izgubiti, ali neće se tolerirati onakav pristup, što će im se jasno dati do znanja.

Ozbiljnijih rezova u ovom trenutku i ne može biti jer se čeka novi predsjednik. Prema zadnjim informacijama će ga Nadzorni odbor imenovati za šest-sedam dana, a Brbić još od konačne odluke o odlasku stoji tu samo kao premosnica.

Nikome u klubu nije dobro legla ni situacija oko Sahitija, koji je posuđen Šibeniku, a ponijelo ga je da naglasi proslavu gola, iako ga Hajduk još uvijek plaća. I još se potom dogodila objava na Instagramu koju su redom lajkali igrači koji su nosili ili još uvijek nose Hajdukov dres.

Vaša reakcija na temu