Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dugopolje objavilo dolazak sedam novih igrača, među njima je i bivši Hajdukov veznjak

Dugopolje objavilo dolazak sedam novih igrača, među njima je i bivši Hajdukov veznjak

Pojačavaju se pred nadolazeće prvenstvo

Dugopolje je objavilo dolazak sedam novih igrača:

'U novu sezonu NK Dugopolje ulazi sa sedmoricom novih igrača koji će nam donijeti stabilnost, zaoštriti konkurenciju u momčadi i omogućiti mirnu sezonu u Prvoj nogometnoj ligi. Uprava kluba na čelu sa predsjednikom Smodlakom i stručni stožer na čelu sa prvim trenerom Žuljevićem ljetnu pauzu su iskoristili na najbolji mogući način i osnažili prvu ekipu u svim segmentima i dodatno podigli razinu profesionalizma u klubu. O tome ponajviše govori popis naših pojačanja. U klub su stigli:

Marin Ljubičić, defenzivni veznjak - igrač koji iza sebe ima 67 utakmica u dresu Hajduka, a igrao je još za Zadar, Tavriyu, DAC, Dunajsku Stredu, Slovan iz Bratislave, Senicu i Sered i sve hrvatske mlade selekcije.

Marko Tešija, centralni vezni - karijeru je započeo u Splitu, odigrao je 43 utakmice i zabio 5 golova u dresu Dugopolja, a igrao je još za Zadar i Zagreb u Prvoj HNL, slovensku Goricu, Spartak iz Trnave, Senicu, grčki Xanthi, Zrinjski iz Mostara i rumunjski Brasov.

Filip Mekić, lijevi bočni - Meka nam je stigao na posudbu iz Varaždina, a već je igrao za nas prije dvije sezone kad je bio na posudbi iz Osijeka. Prošle godine je bio standardan lijevi bek šampionske ekipe Varaždina, a mi ovdje dobro znamo koliko je kvalitetan igrač.

Branko Đukić, napadač - mladi napadač nam je stigao na posudbu iz Istre, prošao je omladinsku školu zagrebačkog Dinama koji ga je posuđivao u Dubravu i Rudeš.

Carlos Torres, krilni napadač - stigao na posudbu iz Šibenika za koji je odigrao 11 utakmica u HNLu, a nastupao je i za mladu reprezentaciju Kolumbije.

Mihael Mlinarić, defenzivni vezni - mladi veznjak stigao nam je na posudbu za jesenski dio sezone iz Slaven Belupa. Iza sebe ima 24 nastupa u HNLu, a igrao je još za slovensku Goricu, Kustošiju i Dubravu u Prvoj NL.

Stipe Vladušić, srednji branič - mladi, talentirani obrambeni igrač iz Hajdukove šampionske juniorske ekipe koja je igrala i juniorsku Ligu prvaka i nesretno ispala od madridskog Atletica.

Svima želimo dobrodošlicu te puno uspjeha u dresu Dugopolja!'

Vaša reakcija na temu