Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DVOBOJ BIVŠIH IGRAČA HAJDUKA Roguljić zabio, Balić slavio, a nesuđeno pojačanje 'bijelih' promašilo jedanaesterac

DVOBOJ BIVŠIH IGRAČA HAJDUKA Roguljić zabio, Balić slavio, a nesuđeno pojačanje 'bijelih' promašilo jedanaesterac

Dunajska Streda svladala je Trenčin 3:1

U osmom kolu slovačke lige Dunajska Streda nastavila je stopostotan niz. Momčad Andrije Balića na domaćem je terenu svladala Trenčin 3:1. Gosti su poveli u 15. minuti golom Ante Roguljića. To je Roguljiću bio drugi pogodak sezone. 

Izjednačenje Dunajskoj Stredi donio je Kalmar u 30. minuti. Tri minute kasnije Trenčin je mogao doći do nove prednosti, ali Hamza Čataković (početkom godine se spominjao kao moguće pojačanje Hajduka) nije realizirao jedanaesterac. Dva pogotka za pobjedu Dunajske Strede zabio je Marko Divković (36. i 62. minuta), Hrvat iz okolice Vinkovaca koji je ove sezone zabio već šest pogodaka. 

Dunajska Streda je vodeća momčad lige s maksimalna 24 boda, Trenčin je osmi sa sedam bodova. 

Vaša reakcija na temu