Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Dvojica igrača Hajduka na pragu odlaska na posudbu

Dvojica igrača Hajduka na pragu odlaska na posudbu

Ostaju u HNL-u, ali ne na Poljudu

Tonio Teklić i Dino Skorup blizu su odlaska na posudbu u Hrvatski dragovoljac.

Ova dvojica Hajdukovih igrača trebali bi se uskoro priključiti pripremama novopečenog prvoligaša, a u Sloveniji su se već pozdravili s momčadi. 

Teklić je već jednu polusezonu bio na posudbi u Varaždinu, a za Hajduk je imao minutažu u 37 utakmica, ali samo 7 u početnom sastavu. Prošlog proljeća su na Poljudu u zadnji trenutak odlučili da ga ostave u kadru, iako je sportski direktor Mindaugas Nikoličius kazao da ga 'traži pola lige'. Trener Paolo Tramezzani ga je povremeno koristio, ali sada su u Hajduku ipak prelomili da je bolje da ode negdje gdje će igrati.

Skorup je također već odradio jednu posudbu u Varaždinu, a proljetos je imao samo jedan nastup za prvu momčad Hajduka, u kojemu je upisao i asistenciju. I za njega se smatra da je bolje da odradi sezonu negdje gdje će imati veću minutažu.

Vaša reakcija na temu