Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EDOARDO REJA: Tudor će Pirlu dosta pomoći u obrambenom dijelu momčadi

EDOARDO REJA: Tudor će Pirlu dosta pomoći u obrambenom dijelu momčadi

'Juventusov izbor Pirla je inteligentan potez'

Edoardo Reja za talijanski Tuttosport je prokomentirao izbor Andree Pirla da u svoj stožer u Juventus dovede Igora Tudora.

- Igor često govori da sam ja zaslužan za njegov trenerski put. Ali, to baš i nije tako. Kao igrač je radio s velikim trenerima. Kada je bio u mom stožeru u Hajduku najviše se bavio mehanizmima u obrani. Nakon toga je radio kao prvi trener u ozbiljnim klubovima kao što su Galatasaray i Udinese. Juventusov izbor Pirla je inteligentan potez. Trenirao sam ga u Bresciji zajedno s Baronijom. Sigurno je da mu ne nedostaje vizije i osobnosti, a uz Tudora će imati važnu potporu za obrambeni dio - rekao je Reja kojem je Tudor bio pomoćnik dok je Talijan bio na klupi Hajduka.

Reja je iz Hajduka otišao u Lazio u veljači 2010. godine, a rimski je klub 'bijelima' isplatio 400 000 eura odšete.

Vaša reakcija na temu