Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Eduok se vratio treninzima

Eduok se vratio treninzima

Hajduk će biti jači još za Caktaša i Jradija

Nogometaši Hajduka nalaze se u središnjem dijelu priprema za prvenstvenu utakmicu protiv zaprešićkog Intera koja se u nedjelju od 16:30 sati igra na Poljudu. Posljednji je to susret prvog kruga HT Prve lige u sezoni 2019/2020, a 'bijeli' se trenutno nalaze na prvom mjestu ljestvice.

Upravo je u nedjelju središnja proslava 40. godine otkako je odigran prvi ogled na poljudskoj ljepotici, mjestu na kojem smo proživjeli jedne od najemotivnijih trenutaka u Hajdukovoj povijesti. Na današnji dan prije točno 40 godina postignut je i prvi zgoditak, a mrežu je prvi zatresao voditelj Akademije HNK Hajduk ''Luka Kaliterna'' Boro Primorac.

Trener Damir Burić na raspolaganju na treninzima ima kompletni kadar nakon što se danas momčadi priključio i Samuel Eduok koji je zbog temperature preskočio posljednji ogled. Atmosfera među prvotimcima je jako dobra, svi jedva čekaju nedjelju s motivom da ostanu na vodećoj poziciji HT Prve lige.

Podsjetimo, u momčad se vraćaju još Mijo Caktaš i Bassel Jradi, koji su preskočili Rijeku zbog kartona.

Vaša reakcija na temu