Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EKSKLUZIVNO: Vinko Radovani podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske!

EKSKLUZIVNO: Vinko Radovani podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske!

Imam svoj obraz i posao, u toj kaljuži niti želim plivati, niti želim biti - rekao nam je Radovani

Vinko Radovani podnio je večeras neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske.

- Rekao sam svima u facu što sam imao, prekinuo sjednicu Izvršnog odbora pa neka sada sazovu Skupštinu i biraju novog predsjednika. Ne želim biti rob njihovog dogovaranja i gluposti - potvrdio nam je ovu vijest Radovani, te dodao da je njegova odluka konačna.

- Nije normalno da se od 11 sjednica na sedam-osam bavimo sucima. Cijeli sustav je prožet dilovima, sitnim kriminalom. Imam svoj obraz i posao, u toj kaljuži niti želim plivati, niti želim biti. Tema je bila suci, njihovo napredovanje. Sve to skupa nema smisla, ti ne možeš napraviti nikakav iskorak, konstantno se vrtimo u nekoj prošlosti. Treba mijenjati sve ljude koji su involvirani u sustav već godinama.

Dodao je da je današnja priča o napredovanju sudaca bila samo kap koja je prelila čašu.

Radovani će ostati upamćen kao predsjednik koji je prvi proveo novi Zakon o sportu...

- Na Skupštini je sada prilika za sve potaracati i očistiti. Treba birati Izvršni odbor sastavljen od mladih stručnih ljudi neopterećenih prošlošću. 

Vaša reakcija na temu