Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO: Hajduk zaradio 3,5 milijuna eura od transfera Marija Pašalića!

EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO: Hajduk zaradio 3,5 milijuna eura od transfera Marija Pašalića!

Poljudska blagajna je bogatija za značajan iznos koji je nedavno uplaćen klubu

Veći dio javnosti se u posljednje vrijeme često pita odakle Hajduku sredstva s obzirom na prikazano financijsko stanje na Skupštini kluba održanoj krajem kolovoza ove godine. 'Bijeli' su, kako doznajemo, uprihodili cca 3,5 milijuna eura na temelju transfera Marija Pašalića iz Chelseaja u Atalantu u ljeto 2020. godine.

Navedenu informaciju pokušali smo provjeriti u HNK Hajduk, međutim dobili smo odgovor kako su navedene ugovorne stavke poslovna tajna. Ipak, pouzdano doznajemo da je poljudska blagajna bogatija za nešto više od 3,5 milijuna eura koji su nedavno uplaćeni klubu.

Kako doznajemo, klubovi su različito tumačili jednu od ugovornih stavki, pregovori su trajali gotovo godinu dana, a na koncu je Uprava Hajduka na čelu s predsjednikom Lukšom Jakobušićem uspjela postići sporazum prema kojemu 'bijelima' pripada navedeni iznos. Sigurno je da će Hajduku ovo dati potrebni financijski mir, a sve skupa daje potpuno novu sliku u odnosu na stanje koje je prikazano na nedavno održanoj Skupštini kluba.

Za kraj možemo konstatirati da Mario Pašalić, kada zbrojimo početni transfer od blizu 2 milijuna eura i aktivaciju ove klauzule, ulazi u rang najunosnijih klupskih prodaja u povijesti.

Vaša reakcija na temu