Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot EKSKLUZIVNO Nizozemski vratar Edwin van der Sar hospitaliziran u KBC-u Split

EKSKLUZIVNO Nizozemski vratar Edwin van der Sar hospitaliziran u KBC-u Split

Neslužbeno doznajemo kako je primljen na Neurologiju

Nakon što smo objavili vijest da je bivšem vrataru, danas prvom čovjeku Ajaxa Edwinu van der Saru pozlilo te je hitno zaprimljen u splitsku bolnicu, javnosti se obratio njegov klub.

'Edwin van der Sar u petak je imao krvarenje oko mozga. Trenutno se nalazi u bolnici na odjelu intenzivne njege i stabilno je. Kad bude konkretnijih informacija, slijedi ažuriranje. Svi u Ajaxu žele Edwinu brz oporavak. Mislimo na tebe', poručili su iz Ajaxa.


Ranije objavljeno

Edwin van der Sar (53), umirovljeni nizozemski nogometni vratar i reprezentativac, zaprimljen je danas u Klinički bolnički centar Split zbog neuroloskih problema. 

Smješten je na Klinici za neurologiju. U tijeku je dijagnostika i liječenje. Stabilno je i osjeća se dobro.

Prije tri dana Edwin van der Sar na večeri je bio u hvarskom restoranu Gariful. Fotografije su objavili na svojoj Facebook stranici.


Vaša reakcija na temu