Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EKSPLODIRAT ĆE GRIPE: Roko Ukić na pragu povratka u Split!

EKSPLODIRAT ĆE GRIPE: Roko Ukić na pragu povratka u Split!

Već je duže vremena nezadovoljan svojim statusom u Cedeviti Olimpiji

Senzacionalna vijest s Gripa glasi; Roko Ukić blizu je povratku u žuti dres! Ukić je već neko vrijeme nezadovoljan statusom i minutažom u Cedeviti Olimpiji, a uz to je slovenski klub na pragu potpisa Luke Rupnika.

Ukiću se ne sjedi na klupi, te je ustrajan u želji za promjenom. Uostalom, u njemu i dalje gori želja za igrom, to se vidjelo i nedavno u reprezentativnom dresu protiv Turske i Švedske. 

S tom su idejom upoznati i čelnici Splita, a i trener Ivica Skelin kojeg je Ukić osobno nazvao i izrazio mu svoju želju.

Proteklog ljeta Ukić je bio u kombinacijama za povratak na Gripe, no na koncu se odlučio na poziv Jurice Golemca otisnuti u Ljubljanu. U Cedeviti nema ulogu kakvu je očekivao, te je ustrajan u želji da promijeni sredinu. Naravno, najprije Cedevita treba i službeno objaviti dolazak Rupnika, no to je praktički dogovoren posao. Ukić bi ukoliko sve bude po planu za Split mogao zaigrati sredinom siječnja kada kreće drugi dio ABA lige. 

Dolaskom Ukića, te već ranijim potpisom Marina Marića, Split bi imao momčad koja bi vjerojatno bila i favorit za titulu hrvatskog prvaka.Titulu koju Split čeka od 2003. godine...

Vaša reakcija na temu