Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Elvis Brajković na klupi bivšeg prvoligaša

Elvis Brajković na klupi bivšeg prvoligaša

On je i pomoćnik u U17 reprezentaciji

Nogometni klub Pazinka danas je objavila ime novog trenera. Radi se o riječkom stručnjaku, 52-godišnjem Elvisu Brajkoviću koji je posljednje radio u Labinu, na klupi Rudara, objavio je Istrasport.

Prije toga, Brajković je bio trener Naprijeda i Lošinja, a godinama radi u HNS-u, u selektivnim procesima te omladinskim reprezentacijama. Osim toga, bio je u Orijentu 1919 kao trener te u Primorcu iz Biograda na Moru.

Aktualni je pomoćnik Tomislava Rukavine u U17 reprezentaciji Hrvatske, a Pazinjani, klub koji je nekad igrao i 1. HNL, objavljuju kako će s treninzima započeti kroz desetak dana.

Vaša reakcija na temu