Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EMOTIVAN OPROŠTAJ: Subašić izašao iz igre u 24. minuti uz ovacije s tribina

EMOTIVAN OPROŠTAJ: Subašić izašao iz igre u 24. minuti uz ovacije s tribina

Na Sjeveru je istaknuta poruka

Danijel Subašić protiv Šibenika je okončao svoju bogatu karijeru. Iz igre je izašao uz ovacije gledatelja u 24. minuti. U čast svog velikog prijatelja, pokojnog Hrvoja Ćustića koji je preminuo 2008. godine u 24. godini života.

Ispraćen je uz ovacije Poljuda, a na Sjeveru je istaknuta poruka: 'Tvoj dobri duh i emociju pamtit ćemo zauvik. Suba, hvala za sve!'

Subašić je u karijeri branio za tri kluba, Zadar, Hajduk i Monaco. Na Poljud se vratio u rujnu 2021. godine, a krunu karijere doživio je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine gdje je bio važna karika Hrvatske na putu do svjetskog srebra. S Monacom je osvojio titulu prvaka Francuske 2017. godine, dok je s Hajdukom osvojio tri Hrvatska kupa. Suigrači iz Hajduka su mu priredili špalir pri izlasku s terena, a nakon toga je otrčao počasni krug, gdje su ga pozdravili gledatelji sa svih tribina Poljuda.

Vaša reakcija na temu