Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EMOTIVNI NIKO 'Tata, ti nisi otišao, ostat ćeš uvijek s nama'

EMOTIVNI NIKO 'Tata, ti nisi otišao, ostat ćeš uvijek s nama'

Komemoracija za Zlatka Kranjčara

Obitelj i prijatelji danas su se na komemoraciji u hotelu Westin oprostili od Zlatka Kranjčara. Posebno je emotivan bio govor sina Nike koji je teško mogao suspregnuti suze. 

- E moj Cicek...Gle, znam da nas gledaš gore u nekoj nebeskoj karaki zajedno s Pavom, Popom, Icekom i Cveletom, i da se smiješ jer si me uspio izvući na pozornicu. Znam da se smiješ jer znaš koliko to ne volim. Baš si odlučio otići gore na dan kad su se otvorile terase kafiće da svi pričaju o tebi. Bogu hvala, ako su se prisjetili svega. Bio si im idol, vodilja, prijatelj, pojam gospodštine i dobri duh ovog našeg grada. Ostat ćeš im sve to jako dugo. Sjedim jučer na balkonu iznad oltara koji su ti napravili. Ne vidi me nitko, ali vidim malu curicu kako se približila plavim lampionima i pita tatu 'tko je bio ovaj striček'. Meni si bio tata. Govorio si da je mene odgojila mama, ali nije ti to, moj Cicek, baš tak. Vodio si me na treninge u Rapid, dozvolio si mi da se sam zaljubim u nogomet. Prateći me iz prikrajka pustio si me da se sam borim. Primjerom si me naučio da volim svoje i cijenim pripadnost. Naučio si me kako biti Purger i Hrvat. Najveća životna lekcija koju sam od tebe naučio jest da smo na ovom svijetu svi jednaki i da svakom čovjeku treba dati svoje vrijeme, pažnju i osmijeh, to nas ništa ne košta. Pokazao si mi i kako se lijepo provesti, zafeštati, zakartati. Hvala ti na tvojoj ljubavi i podršci u mojim dobrim i lošim trenucima. Jedno znam sigurno. Ti nisi otišao, ti ćeš s nama uvijek ostati. Volim te, volimo te i od sveg srca ti hvala. Tvoj sin - rekao je Niko u emotivnom izlaganju.

Vaša reakcija na temu