Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka EPILOG DERBIJA Nova novčana kazna za Hajduk, kažnjen i pomoćni trener 'bijelih'
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

EPILOG DERBIJA Nova novčana kazna za Hajduk, kažnjen i pomoćni trener 'bijelih'

Disciplinski sudac Alan Klakočer donio je odluke o kaznama za derbi

Disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer donio je odluke o kaznama s utakmice Hajduka i Dinama igrane u srijedu 20. travnja. 

HNK Hajduk kažnjen je s 55.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Hajduk - Dinamo. Pripadnici Torcide, smješteni na sjevernoj tribini, tijekom utakmice su zapalili ukupno 50 baklji, od kojih je jedna bačena na tartan stazu, a zapaljeno je i šest bljeskalica i dvije dimne bombe. Vezano za prije navedeno nije bilo prekida igre. Pripadnici BBB-a, smješteni na sektoru A zapadne tribine, tijekom utakmice su zapalili jednu baklju.

HNK Hajduk dodatno je kažnjen s 5.000 kuna uslijed triju javnih opomena, jedne opomene na klupi i jednog udaljavanja s klupe tijekom utakmice Hajduk - Dinamo.

Marius Skinderis (Hajduk, pomoćni trener) kažnjen je s 1.000 kuna i trima utakmicama zabrane obnašanja dužnosti (čl. 53.b DP HNS-a) uslijed isključenja tijekom utakmice Hajduk - Dinamo zbog vikanja na četvrtog suca i odgurivanja istoga u predjelu prsa i to nakon što je bio opomenut žutim kartonom zbog učestalog izlaženja iz tehničkog prostora.

Vaša reakcija na temu