Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EUROPSKA LIGA: Marin Ljubičić srušio Bešiktaš, Vlašić asistent u potopu CSKA

EUROPSKA LIGA: Marin Ljubičić srušio Bešiktaš, Vlašić asistent u potopu CSKA

Nikola Kalinić odigrao je posljednjih 20 minuta za Romu

Marin Ljubičić bio je junak Slovana iz Bratislave. Bivši veznjak Hajduka zabio je za pobjedu slovačkog prvaka nad Bešiktašom 4:2. Ljubičić je u igru ušao u 82. minuti, a u 93. minuti je zabio za 3:2. Minutu kasnije Moha je potvrdio pobjedu Slovana.

Nikola Vlašić asistirao je za pogodak, a njegov CSKA je potopljen u Bugarskoj. Ludogorec je slavio 5:1, iako su Rusi na poluvremenu imali prednost 1:0. Vlašić je asistirao Diveevu za vodeći pogodak Moskovljana, no u drugom dijelu bugarski je prvak zabio čak pet komada i potopio Ruse.

Nikola Kalinić odigrao je posljednjih 20 minuta za Romu koja je u Rimu svladala turski Basakšehir 4:0.

Marin Tomasov odigrao je svih 90 minuta za Astanu koja je s minimalnih 1:0 poražena na Old Traffordu. Gol za Manchester United postigao je Greenwood u 73. minuti.

Antonio Jakoliš, stariji brat Hajdukovog Marina odigrao je prvo poluvrijeme za Apoel koji je na domaćem terenu poražen od luksemburškog Dudelangea 4:3.

 

Vaša reakcija na temu