Europska liga: Pirova pobjeda Zrinjskog, dva gola Tomasova, Erceg zaigrao nakon dva i pol mjeseca

Europska liga: Pirova pobjeda Zrinjskog, dva gola Tomasova, Erceg zaigrao nakon dva i pol mjeseca

Josip Radošević odigrao je cijeli susret za dansku momčad

Zrinjski je u drugom susretu trećeg pretkola Europske lige u Mostaru svladao švedski Malmö 1:0. Jedini gol na susretu postigao je Šovšić iz jedanaesterca u 91. minuti. Unatoč pobjedi momčad koju vodi Hari Vukas nije uspjela izboriti prolazak dalje s obzirom na to da je Malmö u prvom susretu slavio 3:0.

Marina Tomasova zasigurno će zapamtiti Maltežani. Astana je u dva susreta Valletti zabila devet pogodaka, a čak pet imaju potpis zadarskog napadača. Tomasov je u prvom susretu u kojem je Astana slavila 5:1 postigao hat-trick, a u uzvratu je postigao dva pogotka u pobjedi 4:0.

Dalje ide atenski AEK za koji je 58 minuta odigrao Marko Livaja. Oni su u uzvratu odigrali 1:1 protiv rumunjske Craiove, što im je bilo dovoljno jer su u prvom susretu bili bolji 2:0.

Ispao je i danski Brondby. U dva susreta bolja je bila portugalska Braga s ukupnih 7:3. Nakon pobjede od 4:2 u Danskoj, Portugalci su u uzvratu na domaćem terenu slavili 3:1. Josip Radošević odigrao je cijeli susret za dansku momčad, a nakon dva i pol mjeseca zaigrao je i Ante Erceg.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(49818, "");
Pregledaj komentare