Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: KK Split - Ivica Čavka Evo gdje danas možete gledati hrvatski košarkaški derbi Zadar - Split!

Evo gdje danas možete gledati hrvatski košarkaški derbi Zadar - Split!

Početak je u 18 sati

U prvom kolu Lige za prvaka HT Premijer lige u dvorani Krešimira Ćosića Zadar će danas ugostiti Split. Ovo će biti peti dvoboj ovih rivala u aktualnoj sezoni. Po jednu pobjedu u prvenstvu imaju Zadrani i Splićani, no gosti s Gripa pobijedili su u oba međusobna dvoboja AdmiralBet ABA lige. Zanimljivo, sve ovosezonske utakmice ovih rivala su bile rezultatski neizvjesne, pobjede su završavale rezultatima od 6, 4, 3 i 2 razlike. U posljednja tri ogleda (dva u Zadru!) slavili su Splićani.

Zadrani u ovaj dvoboj ulaze nakon poraza od FMP-a 112:87, prethodno su slavili kontra Cedevita Olimpije, Šibenke i Alkara. Splićani su prije tri dana pobijedili Mornar 91:80, prethodno su izgubili u gostima kod Studentskog Centra, dvije prethodne utakmice kontra Bosca i Šibenke rutinski su priveli kraju u svoju korist. 

Početak današnjeg dvoboja je u 18 sati, a izravni prijenos je na Sportskoj televiziji (SPTV).

Vaša reakcija na temu