Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Evo kako stoje stvari oko eventualnog povratka Nikole Kalinića

Evo kako stoje stvari oko eventualnog povratka Nikole Kalinića

Jakobušić kao da se ravna po onoj paroli 'nemoguće, to je naš cilj!'

Eventualni povratak napadača Nikole Kalinića u Hajduk, tema je koja i dalje privlači pažnju, s obzirom da bi se radilo o istinskom pojačanju, igraču s kojim bi još više narasle ambicije 'bijelih'.

Predsjednik Lukša Jakobušić je razgovarao s njim u nekoliko navrata. On kao da se ravna po onoj paroli 'nemoguće, to je naš cilj!', koja je davnih dana dočekala igrače Hajduka u svlačionici, pa tako drži 'utoplo' igrača koji ima ugovor u Veroni po kojemu zarađuje preko 2 milijuna eura, ali ima želju pred kraj karijere ostaviti dublji pečat na Poljudu.

Uglavnom, sad je stanje takvo da i dalje nije realno da Kalinić dođe u Hajduk ovo ljeto, već sljedeće, no postoji jedno 'ali'... Vrlo lako je moguć njegov dolazak u zimskom prijelaznom roku. Tako sada stvari stoje, povratku Nikole Kalinića možemo se nadati najranije u polusezoni.

Vaša reakcija na temu