Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Evo kako stoje stvari po tom pitanju

Evo kako stoje stvari po tom pitanju

Pojavila se i ova vijest

Priča oko novog Hajdukovog trenera ide sve dalje pa se tako pojavila i vijest da Matjaž Kek danas donosi odluku ostaje li izbornik Slovenije ili preuzima Hajduk.

Vijest je plasirao urednik slovenskog Dela na svom Twitteru, a, hvala Bogu, u današnje vrijeme sekunde trebaju da se ona proširi pa smo se tako već našli pod paljbom upita je li istina da dolazi Kek. Neki su ga već danas i vidjeli u Splitu, toliko daleko je to otišlo, ali sve skupa nema blage veze s istinom.

Tko zna, možda jednog dana do toga i dođe, ali Keka ovoga puta nitko nije ni spominjao. Valdas Dambrauskas je čovjek od povjerenja Mindaugasa Nikoličiusa, sportskog direktora koji želi  ovoga puta ići na provjereno rješenje za koje vjeruje da će ostvariti rezultate u skladu s očekivanjima i ciljevima. Nismo dobili informaciju da se ta priča zakomplicirala ili propala, dakle... 

Vaša reakcija na temu