Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Evo razloga Kalinićeve smjene, a Hrvoje Vuković neće biti njegov nasljednik

Evo razloga Kalinićeve smjene, a Hrvoje Vuković neće biti njegov nasljednik

Burno je na Poljudu

Burno je na Poljudu uoči derbija između Dinama i Hajduka, gdje je danas poslijepodne smijenjen Nikola Kalinić, što je i za njega bilo nemalo iznenađenje.

Odmah kažimo da Hrvoje Vuković, koji je vjerojatno mnogima prvi pao napamet, neće biti novi sportski direktor. Na Poljudu imaju drugo ime, a predstavit će ga sljedećeg tjedna.

Zašto je smijenjen Kalinić? Nezadovoljstvo nije od jednog dana, a, kako doznajemo, razlog je taj što se unatoč smjernicama kluba nije bavio izlaznim transferima koliko su nadređeni očekivali, te što u Hajduku smatraju da je kroz svoju komunikaciju i javne nastupe naštetio ugledu kluba.

Vaša reakcija na temu