Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Evo što je Tomislav Erceg rekao o optužbama oca Marka Brkljače

Evo što je Tomislav Erceg rekao o optužbama oca Marka Brkljače

'Ako je mislio na mene, to što on govori su gluposti i izmišljotine'

Oliver Brkljača, otac sadašnjeg igrača Dinama Marka Brkljače, iznio je u intervjuu za nekoliko medija ozbiljne optužbe. Citiramo:

- Jedan od glavnih razloga zašto je moj sin otišao iz Hajduka je ovaj koji ću vam sad reći. Pojavio se čovjek kojeg neću imenovati, ali ćete ga prepoznati. Bio je dugogodišnji igrač Hajduka, a sad je navodno vanjski suradnik, agent i veliki Jakobušićev prijatelj, što mi je osobno potvrdio. Nazvao me njegov suradnik i zvao me na kavu s tim čovjekom. Ja sam svaki put rekao da Marko ima menadžera i nije mi padalo na pamet raditi njemu iza leđa. Mjesec i pol su me zvali svaki ili svaki drugi dan, pozivi, poruke - kazao je za Index, gdje je i opisao još brojne detalje na tu temu. 

Nakon ovoga smo nazvali Tomislava Ercega, bivšeg napadača 'bijelih', a danas menadžera.  Između redaka smo iščitali da bi se moglo raditi o njemu...

- Ja sam se s ocem našao prije godinu dana, ali na njegovu inicijativu preko zajedničkog prijatelja. Bio sam s njim negdje pola sata, do danas sam i zaboravio da sam s njim pričao. Ako je on ovdje mislio na mene, onda ne znam zašto me nije spomenuo. Ukoliko se ovaj njegov istup odnosi na taj susret, onda odgovorno tvrdim da su to što on govori gluposti i izmišljotine - kaže Erceg.

Nije neuobičajeno da se roditelji sastaju s različitim menadžerima u želji da nađu najbolje rješenje za dijete, ali Ercega smo upitali je li ocu tada konkretno ponudio da preuzme brigu o Marku Brkljači.

- Ne! Uopće nisam pričao da mu budem menadžer i to je jedina istina.

Vaša reakcija na temu