Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Evo što stoji iza Livajine odluke o napuštanju reprezentacije

Evo što stoji iza Livajine odluke o napuštanju reprezentacije

Razlozi definitivnog odlaska

Marko Livaja je definitivno prelomio da neće igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju i službeno objavio svoju odluku. Pitali smo se što se to dogodilo, koji je razlog zbog kojega neće biti u kadru za sljedeće susrete, prije svega onaj s Turskom.

Otkrili smo da se nije dogodilo ništa novo, stari je razlog, vrijeđanje na treningu na Rujevici nakon kojega nije osjetio podršku koju je očekivao i odmah dan nakon je tada otišao iz reprezentacije. Njegovo razmišljanje se zapravo nije promijenilo, a tadašnje 'umiveno' priopćenje HNS-a nije bio pravi odraz njegovog stanja i razmišljanja. Poslije se dogodila akcija na koju nije ni pozvan, a sada se očekivalo da će se sve nastaviti po starom, te da će biti u kadru za dvoboj s Turskom, no on iz starih razloga više sebe ne vidi u tom društvu. Prelomio je da neće igrati i to objavio.

Je li sada pozvan zbog medijskog pritiska ili je Zlatko Dalić dobro promislio pa ga nije pozvao za prošlo okupljanje, a sada jest - sve to skupa više nije ni bitno. Livaja se zahvalio na pozivu i to je krajnja točka na cijelu priču.

Vaša reakcija na temu