Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FERRO: Razgovarat ćemo s juniorima i objasniti im da nisu još ništa osvojili!

FERRO: Razgovarat ćemo s juniorima i objasniti im da nisu još ništa osvojili!

'Zaista je lijepo da su navijači s nama'

Portugalski stoper Ferro odigrao je cijeli susret protiv Slaven Belupa (1:0). Previše posla nije imao jer gosti iz Koprivnici u Splitu nisu pokazali previše napadačkih oružja. 

- Utakmica je bila teška. Znamo da oni igraju nisko i pokušavaju iznenaditi kontranapadima. No, bili smo dobro organizirani, uvijek smo bili spremni na njihove kontre i na kraju je 'clean sheet' savršen i za mene i za momčad jer nam daje samopouzdanje, a zabili smo gol i to je najvažnije – kazao je Ferro, a zatim se osvrnuo na veliku podršku navijača.

- Zaista je lijepo da su navijači s nama, znamo da je njima teško kad naši rezultati nisu dobri, ali teško je i nama. Kad su oni iza nas, osjećamo da nešto možemo postići. Hvala im za danas i molim ih da dođu i na sljedeće utakmice, jer zaista nam pomažu za vrijeme utakmica.

Osvrnuo se i na uspjeh juniora 'bijelih' koji su izborili plasman na završni turnir Lige prvaka mladih.

- Razgovarat ćemo s momcima. Normalno je da su uzbuđeni, trebaju proslaviti, ali imaju još dvije utakmice za postati prvaci Europe i moramo im objasniti da su ušli u polufinale, no još ništa nisu osvojili. To je isto kao što smo i mi u polufinalu kupa protiv Slaven Belupa, ali nismo još ništa osvojili. No, zaista mi je drago zbog tih mladih momaka, trebaju uživati u ova dva tjedna pauze. I mi i oni se možemo malo odmoriti – zaključio je Ferro.

Vaša reakcija na temu