Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Filip Bašković: Jedva čekamo opet Ligu prvaka!

Filip Bašković: Jedva čekamo opet Ligu prvaka!

Ova liga ima mnogo igrača koji mogu igrati u bilo kojoj ligi na svijetu

Filip Bašković bio je jedan od junaka Novog Vremena, obranio je dva penala igračima Vrgorca i odveo svoju momčad prema drugoj tituli prvaka. Uhvatili smo ga u trenutku dok je primao čestitke od Marka Odže, također sjajnog čuvara mreže koji je bio na suprotvoj strani...

- Dali smo baš sve od sebe, mogli smo to bili završiti i u regularnom dijelu, ali nažalost Vrgorac nam je postigao pogodak četrdesetak sekundi prije kraja. Još su oni poveli u produžetku, ali uspjeli smo izjednačiti, a penali su uvijek lutrija. Ovoga puta smo mi imali sreće, ali kad se sve zbroji, mislim da smo zasluženo pobijedili.

Kakav je bio dogovor u svlačionici na poluvremenu, kod vodstva domaćina od 3:1?

- Dogovor je bio da idemo dignuti glave. Znali smo da će oni pasti, da smo fizički nadmoćniji od njih. Išli smo kao da je početak utakmice.

Zaključak nakon svega...

- Mnogi kažu da je ove godine bila slabija liga, ali ja se ne slažem. Prvenstvo nikad nije bilo izjednačenije i ima mnogo igrača koji mogu igrati u bilo kojoj ligi na svijetu. Jedva čekamo opet Ligu prvaka, a nadam se dogodine borbi i za treći naslov.

Vaša reakcija na temu