Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Al-Ahli SC FILIP BRADARIĆ: Imam dosta ponuda, a u HNL-u mogu samo u Hajduk!

FILIP BRADARIĆ: Imam dosta ponuda, a u HNL-u mogu samo u Hajduk!

'Hajduk ima pravu ekipu, nikad bolju u zadnjih 15-20 godina'

Filip Bradarić s Kaurijem je osvojio posljednje, 20. izdanje turnira 'Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović'.

- Ovo je postalo tradicionalno da Kauri osvaja. Zezam se...Ovo je ipak humanitarni turnir. Hvala svima koji su došli. Preko 100 ljudi me zvalo za karte, vjerojatno bi se i Spaladium napunija. Hvala organizatorima, svim igračima koji su došli, znamo da to nije jednostavno. Ne znam hoće li se nastaviti, bilo bi lijepo da svake godine Split ima ovako nešto - rekao je Bradarić, a zatim se dotakao slovenskog pojačanja Kaurija, Milivoja Novakovića.

- Mi kad dovodimo pojačanja to su pravi igrači. 

I Hajduku trebaju pojačanja. Postoji li opcija tvog povratka na Poljud?

- Ne znam, vidjet ćemo. Sada sam dosta vremena proveo obitelji. To mi je trebalo, dok sam bio vani propustio sam dosta toga. Osjećam se nikad sretnije i zadovoljnije. Iza Nove godine ćemo vidjeti što i kako.

Ponuda ima?

- Ima ih sa svih strana svijeta. Nisu to ponude kao prije nekoliko godina, ali ima nešto zanimljivo. Još gledam, vidjet ćemo.

Medijska priča nekoliko dana je bio Jarun?

- Davno smo to preplivali. To je dobra reklama za ljude. Sad svi znaju za taj klub.

Kako vidiš Hajdukovu polusezonu?

- Očekivanja su i dalje da se napada naslov. U utrci smo, sigurno će do kraja biti uzbudljivo. Nema nikad predaje, ali mislim da su se u nekim utakmica bezveze prosuli bodovi. Hajduk ima pravu ekipu, nikad bolju u zadnjih 15-20 godina. Ako se stvari poslože, uz malo sreće mislim da je sve otvoreno.

Je li Hajduk jedina opcija u HNL-u?

- To sam rekao i stojim iza toga. Nemam više 18 godina, sad ću 31. Stojim iza svojih riječi i postupaka - zaključio je Bradarić.

Vaša reakcija na temu