Foto: Ivica Čavka Filip Bradarić: Sad nas opet čeka gostovanje, idemo promijeniti sliku igara na strani

Filip Bradarić: Sad nas opet čeka gostovanje, idemo promijeniti sliku igara na strani

Obećat ću da ćemo svaku utakmicu dati maksimum

Filip Bradarić ovako je prokomentirao pobjedu nad Varaždinom.

- Ovo je bila dobra utakmica za nas. Kontrolirali smo je od prve do zadnje minute. Kada smo zabili gol bilo je lakše. Imali smo šansi da slavimo i uvjerljivije, ali nakon Istre najvažnije je bilo pobijediti. Još jednom smo pokazali veliku dominaciju kući, publika nas je bodrila od prve do zadnje minute što je najbitnije. I dalje smo na prvom mjestu, idemo dalje - rekao je Bradarić, a zatim se dotakao činjenice da je Posavec bio bez posla, a gostujući vratar Nevistić njihov najbolji pojedinac. 

- Daj Bože da Posavec i dalje tako nastavi. Nevistić je mladi golman kojeg sam upoznao u Rijeci. Svaka mu čast, primio je dva gola danas, ali je branio odlično i veliki je potencijal za Hrvatsku. Imali smo veliku dominaciju i Posaveca vjerojatno ne treba ocijeniti.

Gdje je problem Hajduka na gostovanjima?

- Teško je sada o tome pričati. Da smo pobijedili u Puli drukčije bi se pričalo. Međutim, sigurno da sada postoji i psihološka u nama što se tiče gostovanja. Jedva čekamo sljedeće gostovanje, želimo pokazati svima da ćemo pobijediti i doći kući s tri boda.

Idete na Brač za vrijeme stanke na mini pripreme...

- To će nam dobro doći. Imamo dva dana za odmor, a onda idemo na Brač odraditi mini pripreme. To su dobre stvari, da smo svi na okupu, da se družimo, onda možemo napraviti dobre stvari. Imamo dva tjedna da neke stvari poboljšamo, ova ekipa ima puno veći potencijal od onoga što pokazujemo na terenu.

Jesu li smetali golubovi na terenu?

- Primijetio sam da su bili, ali kada igraš ne obazireš se na to.

Kakva je suradnja s Nejašmićem, djeluje da se vas dvojica jako dobro slažete na terenu?

- Iskreno mislim da može to puno bolje. Trebamo se još upoznati na terenu. Dobro se uklapamo, ali znam da on može još puno bolje. Sluša, veliki je potencijal i ako nastavi tako čeka ga lijepa budućnost. 

Koliko ćemo još gledati Hajduka na vrhu?

- Ja se nadam dugo. Obećat ću da ćemo svaku utakmicu dati maksimum. Idući susret idemo na gostovanje, idemo promijeniti sve ono što nam je u glavama i što ljudi pričaju vezano za igre na strani.

Atmosfera?

- Puno nam znači, kada iza sebe imaš takvu publiku i ambijent puno je lakše igrati - zaključio je Bradarić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52280, "");
Pregledaj komentare