Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FILIP BRADARIĆ: 'Protiv Reala sam odigrao utakmicu karijere, a Tudora treba pustiti da radi u miru'!

FILIP BRADARIĆ: 'Protiv Reala sam odigrao utakmicu karijere, a Tudora treba pustiti da radi u miru'!

Bivši veznjak Hajduka sa Celtom je remizirao na Santiago Bernabeu

Filip Bradarić prvi je put zaigrao za Celtu od prve minute i to na Santiago Bernabeu. Bradarić je odigrao 83 minute, a njegova Celta odigrala je 2:2 s Real Madridom. Vrlo je to vrijedan bod za Celtu koja se unatoč vrlo dobrim igrama nalazi i dalje u opasnoj zoni. Nalaze se na 17. mjestu s 21 bodom. 

- Utakmica protiv Reala na Santiago Bernabeu mi je najveća u karijeri. Nisam imao tremu, a neopisiv je osjećaj istrčati na legendarnom stadionu te igrati protiv zvučnih zvijezda Reala - javio se Bradarić iz Španjolske, a zatim dodao:

- Zasluženo smo osvojili bod, odigrali smo odličnu utakmicu. Pobjeda protiv Seville nam je podigla samopouzdanje, a trener Garcia nas je uoči ogleda s Realom uvjeravao da možemo ostati neporaženi. Imamo puno bolju momčad nego što to pokazuje ljestvica. Mnogi se čude što se nalazimo u donjem dijelu ljestvice i borimo za ostanak.

Pun hvala za Bradarićevu izvedbu protiv Reala bio je galicijski dnevni list 'Atlantico'. Bradarića su opisali kao 'igrača s taktičkom pločom u glavi'...

- Naravno da gode medijski natpisi, ali i pohvale trenera Garcije, čelnih ljudi kluba, suigrača i navijača. Malo ekipa može se pohvaliti da neporaženi napuste Santiago Bernabeu. Na meni je da igram što bolje, vjerujem da će tako biti i dalje. Treba mi vremena da se priviknem na suigrače. Pozicija zadnjeg veznog mi najviše odgovara, na njoj se najbolje snalazim. Dovedem se kako bi svojim iskustvom pomogao Celti u borbi za ostanak. Nadam se da će opravdati svoj dolazak.

Iako je u Celti prepun obveza Bradarić i dalje jednim okom gleda prema Poljudu.

- Gledao sam utakmicu u Koprivnici. Hajduk je krenu odlično, stigao do prednosti i kontrolirao situaciju na terenu. Poremetilo ih je isključenje Jurića, a kod nas je takva situacija da vas nakon izgubljene utakmice popljucaju sa svih strana. Treba pustiti Tudora da radi u miru. Uveo je nekoliko novih stvari koje do sada nitko od trenera u HNL-u nije uveo. Igračima i njemu treba mira kako bi ostvarili ono što se od njih očekuje - zaključio je Bradarić.

Vaša reakcija na temu