Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FILIP KROVINOVIĆ: Bolje izgubiti sada, nego da nam se to dogodi kada krene sezona!
Hajdukove pripreme u Austriji Piše: Dino Fiorentini

FILIP KROVINOVIĆ: Bolje izgubiti sada, nego da nam se to dogodi kada krene sezona!

'Na svu sreću nije ovo bilo nikakvo natjecanje za tri boda'

Filip Krovinović odigrao je cijeli susret u porazu od Genta (0:3).

- Zaslužena pobjeda Genta, nemamo se što skrivati. Na svu sreću nije nikakvo natjecanje za tri boda. Teške su nam noge, ali i Gentu je isto tako. Čeka nas još utakmica s Kisvardom, neka mladi odigraju, dobije minute i pokažu da nam mogu pomoći tijekom sezone. Vjerujem da će sezona biti duga i svi će nam trebati. Okrećemo se utakmici s Dinamom, idemo dati sve od sebe u tjednu koji je pred nama. Glavu gore, život ide dalje - rekao je veznjak Hajduka, a zatim dodao:

- Bolje izgubiti sada i vidjeti da nismo na pravoj razini, nego da nam se to dogodi kada krene sezona. Zato i postoje prijateljske utakmice, da jedemo travu i grizemo. Nažalost, to nismo pokazali protiv Genta. U utakmici superkupa protiv Dinama treba pokazati zube. 

Vaša reakcija na temu