Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO Pogledajte kako izgleda resort gdje su smješteni hajdukovci
Hajdukove pripreme u Austriji Piše: Dino Fiorentini

FOTO Pogledajte kako izgleda resort gdje su smješteni hajdukovci

Gradić s nešto manje od 4000 stanovnika nudi dobre uvjete za rad

Godinama je u Bad Waltersdorf dolazio Arsenal, a ovog ljeta stigao je Hajduk. Mjesto s nešto manje od 4000 ljudi prava je oaza mira i nudi sve što je potrebno za kvalitetnu pripremu i regeneraciju sportaša. Hajdukovci su smješteni u Quellenhotelu, imaju poseban menu koji slaže klupska nutricionistica Dragana Olujić. Nakon treninga svi igrači dobiju poseban shake za regeneraciju. Jutro nakon utakmice protiv Cluja odrađen je lakši trening, dok je nedjeljno popodne slobodno. 

Idući prijateljski susret Hajduk igra u srijedu protiv HSV-a, a nakon toga slijede još dvije utakmice. U petak, prvog dana srpnja protiv Genta, te u subotu, prije povratka u Split protiv mađarske Kisvarde. 

 

Vaša reakcija na temu