Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA: Fernando Torres na Poljudu

FOTOGALERIJA: Fernando Torres na Poljudu

Momčad slavnog nogometaša sutra igra protiv Hajduka

Fernando Torres na Poljudu. On je večeras odradio trening s juniorima Atletico Madrida koji sutra igraju protiv Hajduka.

Legendarni španjolski napadač igračku karijeru okončao je u Japanu 2019. godine, a od ljeta prošle godine vodi mladu momčad Atletico Madrida. U Atleticu je Torres započeo svoj nogometni put, a danas s nepunih 38 godina gradi novu karijeru, trenersku. U bogatoj karijeri sa Španjolskom je osvojio Europsko (dva puta) i Svjetsko prvenstvo, u dresu Chelseaja osvojio je Ligu prvaka i Europsku ligu, a sa svojim Atleticom osvojio je drugu španjolsku ligu, Europsku ligu. Malo je nedostajalo da s Atleticom osvoji i Ligu prvaka, ali 2016. u finalu igranom na San Siru nakon jedanaesteraca je bolji bio Real. 

Atletico je do playoffa juniorske Lige prvaka pod vodstvom Torresa stigao u posljednjem kolu. Na gostovanju su svladali Porto 2:1 i završili na drugom mjestu zbog bolje gol razlike. Prvi je bio Liverpool s bodom više.

Utakmica Hajduk - Atletico Madrid igra se u srijedu u 18 sati na Poljudu. 

Vaša reakcija na temu