Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA 'Mislim da je na kraju rezultat realan'

FOTOGALERIJA 'Mislim da je na kraju rezultat realan'

Imamo sada dva dana slobodno, a onda se okrećemo gostovanju u Osijeku

Dugopolje nije danas uspjelo zasjesti na prvo mjesto. U derbiju druge lige odigrali su s Hrvatskim dragovoljcem 2:2 koji je sačuvao dva boda prednosti, no Dugopolje ima susret manje.

- Dobra utakmica, pravi derbi. Utakmica je imala sve što jedan derbi treba prikazati: golove, šanse, dosta dobrih igrača s jedne i druge strane. Mislim da je na kraju rezultat realan - rekao je trener Dugopolja Jure Srzić, a zatim dodao:

- Dobro smo ušli u utakmicu. Igrači su jako dobro odgovarali na sve zahtjeve koje smo stavili pred njih, ali tu je i protivnik. Treba igrati 90 minuta. Oni su na vrhu već duže vremena. Mi ih pratimo. Nastavit ćemo i dalje u tom ritmu. Ima još dosta utakmica do kraja. Vidjet ćemo na koncu gdje ćemo biti.

Imali ste nekoliko situacija na 2:1. Mogli ste riješiti pitanje pobjednika?

- Bitno da stvaramo prigode. Nakon primljenog pogotka za 1:1 smo nastavili dalje, zabili za 2:1. Imali smo šansi nakon toga. Jednostavno lopta nije htjela ući, drugi put će ući. 

Nastavljate i dalje borbu za prvo mjesto...

- Imamo sada dva dana slobodno, a onda se okrećemo gostovanju u Osijeku. Imamo zacrtan plan. Idemo iz kola u kolo - zaključio je Srzić.

Vaša reakcija na temu