Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA 'Možemo više i bolje od ovoga, puno više vrijedimo!'

FOTOGALERIJA 'Možemo više i bolje od ovoga, puno više vrijedimo!'

Izgubili smo prvu šansu, sljedeća će biti već iduće kolo

U derbiju 21. kola Druge HNL Dugopolje i Hrvatski dragovoljac na stadionu Hrvatskih vitezova odigrali su 2:2.

- Drago mi je što smo bili na televiziji i što su gledatelji mogli uživati u prekrasnoj drugoligaškoj utakmici. S druge strane ostaje žal za tri boda. Možemo puno više i bolje od ovoga, puno više vrijedimo. Nadam se da će dečki u svlačionici skupiti se, dignuti glave i početi više cijeniti sebe i naplatiti sav trud i rad koji pokazujemo na treninzima - rekao je nakon susreta stoper Dugopolja Igor Čerina, a zatim dodao:

- Moramo u zadnjoj trećini biti mirniji, realizirati poluprilike i prilike koje imamo. Dolazimo u veliki broj šansi, donosimo loptu u protivnički šesnaesterac, ali jednostavno kao da nam nedostaje mirnoća. Ja bih to pripisao pritisku prvog mjesta i ulaska u prvu ligu. Nadam se da će se momci naučiti nositi s tim pritiskom. Idemo dalje. Izgubili smo prvu šansu. Sljedeća će biti već iduće kolo. Nadam se da će s pravim radom rezultat na kraju isplivati. 

Želite u prvu ligu?

- Naravno. Nigdi drugo, nego u prvu ligu - zaključio je Čerina. 

Vaša reakcija na temu