Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto: Ivica Čavka FOTOGALERIJA: Stipe Pletikosa i Robert Špehar posjetili djecu na nogometnom kampu u Stobreču

FOTOGALERIJA: Stipe Pletikosa i Robert Špehar posjetili djecu na nogometnom kampu u Stobreču

Djeci su podijelili niz savjeta iz bogatih igračkih karijera

Danas su polaznike ljetnog nogometnog kampa 'Brže, više, jače u organizaciji', NK Primorac i NK Union, posjetili bivši nogometaši Stipe Pletikosa i Robert Špehar. Djeci su podijelili niz vrijednih anegdota i savjeta iz bogatih igračkih i trenerskih karijera.

Kamp se odvija intenzivnim tempom u jutarnjim i popodnevnim terminima na terenima u Stobreču i TTTS-u. Treninge provode posvećeni treneri s igračkim i trenerskim iskustvom Tonći Žilić, Ante Vitaić, Zvonimir Milić i Zvonimir Glasnović. Osim nogometnog sadržaja, tijekom kampa je organiziran izlet na Brač, razne tombole s bogatim nagradama te ostali zabavni sadržaji.

Kamp je počeo 8. srpnja, kada ga je otvorio bivši veznjak 'bijelih' Mario Pašalić, a s radom završava 24. srpnja.

Vaša reakcija na temu